Google – Test af mobilvenlighed

On april 1, 2015 by Webmaster

Skal du have din hjemmeside frem på mobilsider ?

Google lancere deres nyeste udspil at hjemmesider skal være mobilvenlige ellers aflægger de ikke bland de hjemmesider som i fremtiden vil fremgå på google søgemaskiner når der søges via mobil.

Er det sådan at din hjemmeside ikke egner sig til mobil ?

Lav en Google test af din mobilvenlighed

Du kan GRATIS se om din hjemmeside består Google’s test af mobilvenlighed gennem Google egne søgefelt, se og test din hjemmeside med det samme, og skulle den ikke bestå testen, anbefaler vi at du læser rapporten som Google laver over din hjemmeside.

HJÆLP – Google mobil test vil fjerner dig !

Endte din test med fejl som vores test, Lille skriftstørrelse – De trykbare elementer ligger for tæt – Visningen er ikke konfigureret – Så bare rolig

Dette er nogle af de fejl som vi endte med da Hverdagogfamilie.dk blev testet, vi kiggede via Google mobilvenlige link herover og opdagede en hel del fejl, faktisk gav det sammen med webmaster tools 294 sider som ikke egnede sig og som vi skulle rettet på for at Google ikke ville straffe siden.

Ingen Panik, vi fixer det med plugin

Det her gjorde vi for at rette dem hurtigt. Hverdagogfamilie.dk arbejder på WordPress platforms enhed.

Og som altid anbefaler vi WordPress, da tusinde af plugin kan rede din dag, og her var en af mange plugins som virker med mobilenhederne hvis dit tema ikke selv klare det.: Jetpack eller WP Mobile Pack 2.1

De fleste platforme egner sig allerede til mobilverdenen, og behøver ikke dette plugin, men har du en hjemmeside som ikke egner sig endnu, kan du miste trafik fra de som søger din niche / søgeord via mobil.

Hvorfor vil Google nu igen fjerne din hjemmeside ?

Alt handler om en god oplevelse som bruger, og med en forbindelse via mobil som ikke er optimalt for brugerne giver Google ret til at fjerne din hjemmeside for listen, så brugerne ikke ender med en dårlig mobil oplevelse.

Det er ikke sidste gang Google laver store ændringer, da fremtiden konstant udvikler sig og vi også skal med når det sker.

Husk at kigge forbi eller få vores nyheder via mail

Ønsker du at få mail når vi udgiver næste gang med andet nyt – Alt fra tilbud til tips og gode råd – Tilmeld vores nyhedsbrev, så sender vi nyt til dig når Google igen laver ændringer som kan ødelægge din hjemmeside.

Comments are closed.