Hvad er Linkbuilding

On januar 2, 2014 by Webmaster

I denne artikel her vil jeg forklar lidt om linkbuilding, jeg kommer kun ind på få områder da linkbuilding er meget mere en bare følgende.

Linkbuilding kan laves på mange forskellige måder, men et de har til fælles er at det er link fra en hjemmeside til en anden hjemmeside.

Linkbuilding bruges til at forbedre placeringen på nettet samt det antallet af besøgende til hjemmesiden eksempel fra Googles søgemaskine. Firmaer benytter linkbuilding for at få mere salg og flere brugere til deres side.

Jeg vil opdele linkbuilding på følgende måder.

Sociale medier

Gratis hjemmesider

Debat og forum

 

Sociale medier

Sociale medier er en vigtig ting når der arbejdes med linkbuilding, du kan få links på din eje opsat konto eller som kommentar via andres delinger eller sider. Du kan se nogle eksempler på sociale medier herunder.

Facebook

Google+

Twitter

Linkdin

En god strategi i sociale medier er at lave en af hver ovenover, og langsom opbygge et netværk af forbindelser du ønsker at dele din hjemmeside med.

Gratis hjemmesider

Et andet meget brugt link er fra gratis hjemmesider som wordpress blogs, mange laver linkbuilding via kommentar feltet, men det ses tydeligt når linket er lavet som spam eller lavet for at give brugerne en mulighed for at se noget brugbart der passer til emnet, det er nemlig en af de vigtigste faktor for god linkbuilding at emnet passer med det der linkes til.

Mange benytter de gratis hjemmesider til at udgive artikler, og et artikel link er også en af de stærke link som bygges.

For at lave et stærkt link fra en artikel skal emnet passer med det link som linker ud fra siden, det anbefales at der skrives minimum 300ord og maks. laves 1 link på hver side ud.

Du kan se nogle eksempler på gratis hjemmesider herunder.

WordPress

Bricksite

Weebly

Blogger ( Google blogger )

 

9 web 2,0

Debat og Forum

Debat og forums er en god start at lave linkbuilding fra selv, men indholdet har en stor betydning i din linkbuilding om det backlink du laver giver godt igen, det skal være emnet der snakkes om der skal have relation til din side for at linket egner sig bedst, debatter og forums benyttes mest til forbedring af trafik og brugere til din hjemmeside, det er derfor meget vigtigt at du ikke får andre til at skrive svar på debatter og forums du ikke kan stå inden for.

Vi anbefaler at man laver et link i debatter eller forums med en signatur eller direkte link, men kun hvis hjemmesiderne tillader det. Ellers er det godt at deltage i forums og debatter uden link, men hvor du nævner din hjemmeside.

Der findes mange måder du kan lave linkbuilding og en måde alene anbefales ikke, det er vigtigt at du kombinere de forskellige link muligheder fra forums, debatter, gratis hjemmesider og sociale medier med hinanden.

Igen er det vigtigt at påminde alle om at en god naturlig linkbuilding klart anbefales, at opsætte 20 artikler på en dag ses ikke som værende naturligt linkbuilding, og giver normalt ikke godt igen.

Unikke tekster betyder alt når der udgives artikler, og emnet skal passe til linket ud, eller ses linket som værende ikke forbedrende til din optimering.

På Linkbuildingpakke.dk får du en kombinerende linkbuilding strategi, her arbejder vi med relevant unik indhold fra hver artikel vi skriver og udgiver social relateret indhold på vores sociale medier. Vi udgiver ikke links fra debatter og forums, da vi ikke kan stå inde for debatten som skrevet ovenover.

Skulle du være interesseret i at købe en af vores pakker kan du se priserne på hjemmesiden www.linkbuildingpakke.dk

Skriv et svar